BSO

BSO Buitenschoolse opvang de Driesprong is gevestigd in het Parelhof. Na schooltijd kunnen de kinderen in onze eigen ruimtes gaan spelen, chillen, knutselen of bewegen. De Driesprong is onderdeel van Kinderopvang Purmerend en we werken met een enthousiast vast team van ervaren pedagogisch medewerkers.  

Samenwerking in een kindcentrum
Binnen het Parelhof werken we intensief samen met de school en de peuterspeelzaal. We werken met een gezamenlijke jaarplanning en door de korte lijnen binnen het centrum zijn wij goed op de hoogte van de ontwikkeling van een kind. We zijn aanwezig in de school en een korte overdracht na de schooldag door de leerkracht is dan snel geregeld! De IB'er van de school heeft periodiek overleg met onze pedagogisch medewerkers om te overleggen waar we kinderen samen verder kunnen ondersteunen. 

Werken met thema's en lekker bewegen
De BSO werkt waar mogelijk met dezelfde thema's en weekregels als de school. Zo lopen onderwerpen van de school vloeiend over in de omgeving na schooltijd. Wij verzorgen dan leuke activiteiten die passen bij dit onderwerp en gaan samen met de kinderen op onderzoek uit! Regelmatig gaan wij met kinderen van de BSO meedoen met de Spurdactiviteiten in de gymzaal of gaan we buitenspelen. Lekker even bewegen! 

School gesloten? BSO open!
Onze BSO is onderdeel van Kinderopvang Purmerend. Wij zijn in de ochtend voor schooltijd open van 7.00 uur tot 8.45 uur. In de middag zijn wij aanwezig van 13.30 uur tot 18.30 uur.
Ook op studiedagen en in de vakantie verzorgen wij altijd opvang, afwisselend bij de Achthoek of de Driesprong. 

Kinderopvang Purmerend werkt met een ouderportaal waar we foto's en verhalen van de opvang kunnen plaatsen. Ook kunt u daar handig aanmelden voor extra opvangdagen. Kijk voor de verschillende opvangmogelijkheden en tarieven op de site van Kinderopvang Purmerend. Natuurlijk bent u welkom voor een rondleiding om alvast kennis te maken en de sfeer bij de Driesprong zelf te ervaren. 


 

Leerlingen aan het woord

"We hoeven niet alles tegelijk te doen, maar kunnen zelfstandig werken"

- Leerling, 11 jaar