Schoolmelk

Heeft u al een Campina op School abonnement?
 
Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld eiwit en Calcium.
 
Campina op onze school
Wij denken dat Campina op onze School een bijdrage kan leveren aan het gezond groter groeien van onze leerlingen. Bovendien zorgt het ervoor dat uw kind elke schooldag heerlijk verse en gekoelde zuivel binnen krijgt.
 
Uw voordelen
 • Gezond, gekoeld en lekker
 • Je hebt er geen omkijken naar
 • Geen lekkende bekers
 • Slechts 28 cent per kind per pakje
 • Voor meerdere kinderen af te sluiten
 • Met een pakje schoolmelk per dag heeft je kind al bijna de helft van de aanbevolen hoeveelheid zuivel binnen

  Hoe werkt Campina op School
  U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampina. Bij het verstrekken van het Campina op School assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

  Wat zijn de kosten
  De overheid wil kinderen helpen gezond te eten en ziet daarbij het belang van melk. Daarom geeft de Europese Unie al sinds 1977 subsidie op Schoolmelk. Daarnaast wordt er ook geen winst gemaakt op Schoolmelk. Daarom kost Schoolmelk slechts 28 cent per pakje. Dat is gelukkig goed betaalbaar zodat zoveel mogelijk kinderen Schoolmelk kunnen drinken.
   
 • Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op iedereenfitopschool.nl
   

Ouders aan het woord

"Goed dat kinderen uit de wijk naar de bibliotheek op school kunnen gaan"

- Rehab